Mijn naam is Hans van Eck. Portretschrijver. Aangenaam!

Zoals de portretschilder en de portretfotograaf iemand op doek of plaat vastlegt, zo schets ik als Portretschrijver mijn onderwerp in woorden. Uit liefde voor taal schrijf ik al verhalen zolang ik schrijven kan. Mijn interesse voor levenservaringen hebben mij aangezet tot het ‘optekenen’ van levensverhalen. In het bijzonder spreken mij de verhalen aan van alledaagse levens zoals de meesten van ons leiden.
Ik vind het belangrijk dat persoonlijke verhalen niet verloren gaan maar juist bewaard blijven voor latere generaties.

Schrijven begint voor mij met luisteren naar uw verhaal. Ik laat u alle ruimte om uw verhaal te vertellen. En als ik ergens meer over wil weten, stel ik u vragen. Zo ontstaat er vanzelf een gesprek. U zult merken dat het ook fijn is om uw verhaal te doen.

Behalve schrijver ben ik (van origine) grafisch ontwerper. Als zodanig heb ik ruime ervaring in het vormgeven van boeken. U mag er dus op rekenen dat ook het boekje met uw levensverhaal er professioneel uit zal zien.

Zojuist heb ik het levensverhaal van mijn zus gelezen. Prachtig! Wat ontroerend, je hebt bijzonder goed verwoord hoe zij spreekt en denkt

Annie

Houd herinneringen levend

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

HET CONTACT